Referenties

 
(s)teun fondswerving is inmiddels 20 jaar beschikbaar in Nederland. Steeds meer clubs, scholen, verenigingen en andere non-profit organisaties ontdekken hoe (s)teun een uiterst effectieve en makkelijke manier van fondsenwerving is.

Wij werken samen met de Feedback Company voor het onafhankelijk verzamelen van beoordelingen van onze klanten. Klik hieronder om deze te bekijken:


De meeste lopende (s)teunacties worden geplaatst op onze Facebook pagina: www.facebook.com/steunactie:Ook te vinden op: 
          

Naast de beoordelingen vind je hieronder een kleine greep uit de vele positieve reacties die wij rechtsreeks hebben mogen ontvangen: 

"Langs deze weg wil ik jullie heel hartelijk danken, want mede dankzij jullie heeft Voetbaltechniekschool Soccerskills een hele mooie bedrag van €1500 opgehaald. De trainers konden hun ogen niet geloven en hebben wel 100x de kinderen en mij bedankt voor het opzetten van deze actie. Het mooiste wat ze vonden was natuurlijk eerst het bedrag maar daarna de boekjes van (s)teun, die er zo professioneel uit zagen. Prachtige woorden van de trainers om de tekst, het logo en de naam van hun Voetbaltechniekschool in het boekje te zien staan. Nogmaals namens Voetbaltechniekschool Soccerskills, heel hartelijk bedankt !!!"

Jenny Mulder
Voetbaltechniekschool Soccerskills


"Wij hebben op 30 april de (s)teun aktie gehouden in ons dorp. De meeste mensen reageerden heel positief . De aktie heeft voor ons koor een mooi bedrag opgeleverd.Via deze weg willen wij het concept en de organisatie (Sponsor Europe) van harte aanbevelen en bedanken! Werkelijk alles was perfect verzorgd : de aanlevertijd van de (s)teun boekjes, het opdrukken van ons logo, de afhandeling van de retour gestuurde boekjes. In de toekomst zullen wij zeker nog eens van deze mogelijkheid gebruik maken."

Margo G. Schellingerhout
Voorzitter PR-commissie

Interkerkelijk koor Promising Voices

"De (s)teunactie is bij ons goed verlopen. Mensen begonnen gelijk na het uitdelen van de boekjes te krassen. Voor de rest vind ik het een superactie!! Brengt veel geld op en dat hebben we nodig! Mijn cijfer voor deze actie is een 9!"

D. Jansen
Voorzitter Financiële Commissie
Korfbalvereniging Spirit


"De actie met de (s)teunboekjes is bij ons best een succes geworden. Na aftrek van kosten hielden we een bedrag over van meer dan 2000 euro! Voor een beginnende stichting als die van ons, best een groot bedrag. We hebben deze actie op 2 scholen gevoerd, en ook kinderen met ouders waren enthousiast. Over het algemeen een positieve actie die we beslist nog eens zullen doen!"

C. van der Neut
Voorzitter
Landelijke Stiching voor kinderhulp in Afrika ism het Insula College


"Dankzij de actie (s)teun kunnen we  de kosten voor de bewoners zo laag mogelijk houden!
De actie leeft hier enorm! We zijn er heel erg blij mee!!!!!"

I. van der Wal
Stichting 't Gerack


"De (s)teunactie van ons gaat geweldig! De meeste jongens vinden het leuk om te doen en sommigen waren in een middag klaar. Daarom hebben we intussen besloten extra boekjes bij te bestellen (reeds gedaan). Voor een ieder die geld nodig heeft is dit een goed alternatief voor bijvoorbeeld een sponsorloop. Sterker nog, een beter alternatief, omdat de mensen er iets voor terugkrijgen. Al met al loopt het bij ons super en is iedereen tevreden!"

T. Hermie
Trainer
Voetbalvereniging FC De Bilt


"Langs deze weg een bedankje namens onze club voor de boekjes die wij keurig op tijd hebben ontvangen. Alleen maar positieve reacties ontvangen van zowel spelers als ouders !!! We hadden het nu geregeld voor 4 teams die naar Tsjechië gaan, maar zijn al aan het beraden om aan het begin van het nieuwe seizoen dit te organiseren voor de gehele club (74 teams)."

R. Blom
Toernooicommissie
Voetbalvereniging S.C. Buitenboys


"Het is een grandioze actie voor ieder die mee doet. Je hebt tenminste iets aan de kortingsbonnen. Het zijn kleine bedragen waar ze ook nog iets voor terug krijgen. Een geslaagde en een geweldige actie was dit."

E. Pashouwers
Secretaris
Handboogvereniging Doele Concordia Welvaren


"Voor ons een prima actie. In korte tijd met weinig middelen een flink bedrag aan sponsorgeld bij elkaar gekregen met de actie (s)teun. Geweldige oplossing in tijden waarin wij als verenigingen steeds minder subsidie van de overheden ter beschikking hebben. Voor herhaling vatbaar, ook voor andere verenigingen. TOP!!"

A. Kits
Chr. Muziekvereniging Harmonie Leek"De actie "Steuntje voor Mini-Welpen team" is heel goed verlopen, de kinderen hebben met deze hulp van (s)teun nieuwe teamjassen gekregen. Iedereen was enthousiast en zeker wordt het vervolgd in het nieuwe ijshockey seizoen."

M. Goessens
Bestuurslid
IJshockeyverenigingn Smoke Eaters


"Het was niet moeilijk om varkentjes te laten wassen. Het is een originele manier om je doelstelling duidelijk te maken. Zodra er weer een actie wordt gehouden neem ik contact met u op".

H. Panjer
Bestuurslid & Voorzitter
Stichting HOI 


"Wij vinden steun erg leuk. Het is leuk voor de mensen dat zij er altijd wat voor terug krijgen!"

T. Koetsier
Stichting Knabbeltje Hospital


"We hebben een goed resultaat behaald met onze (s)teun wervingsactie. We hebben veel steun gehad aan de bijgeleverde informatie."

T. van Hasselt
Jeugdvoorzitter
Voetbalvereniging v.v. Uchta


"Wij zijn tevreden over deze actie. Het heeft voldoende opgebracht voor ons jubileum in juni."

A. van den Berg
Wedstrijdsecretaris
Sportvereniging SV NAS


"Kortgeleden hebben wij bij U boekjes besteld. Over het algemeen vonden de "kopers"het origineel. Het verkoopt gemakkelijk. De actie is dus voor ons een succes geweest. Bedankt."

A. Schuttenbeld
Secr. Ouderraad
Openbare Basisschool Lydinge


"Dankzij steun hebben wij op een snelle manier zo rond de 2500 euro opgehaald voor onze gratis concert die we gaan houden voor mensen die gebruik maken van de voedselbank en het leger des heils. Het mooie van steun is dat mensen door een varkentje te krassen zelf uitmaken wat ze geven en  de bedragen zijn ook niet te hoog en krassen ze 50 cent open dan krassen ze toch nog en varkentje open. Dus het is een snelle manier om zo je sponsorgeld binnen te krijgen."

Dieneke Spriensma
Gospelkoor Share


De actie (s)teun is ons zeer goed bevallen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en jullie fantastische service! Ga zo door!
D. Egbertsen
Landelijke Stichting op het gebied van onderwijs


Wij hebben in de zomer van 2005 de (s)teun actie gehouden ten behoeve van het jeugdkamp van onze volleybalvereniging. Deze actie was een groot succes. Sterker nog, wij denken eraan om de actie dit jaar weer opnieuw te organiseren en deze dan iets groter op te zetten, de kinderen waren erg enthousiast.

L. Gort
Volleybalvereniging  WEVOC


Het wordt positief ontvangen en dus is het voor ons een goede actie/steun.

M. Zwiers
Gymnastiekvereniging OKK


Wij hebben gebruik gemaakt van (s)teun het varkentje wassen. Dit vonden wij zelf een leuke en originele manier om geld op te halen. En het werkte dan ook. In tweetallen zijn wij 's avonds langs de deuren gegaan. Ieder had een eigen wijk. Het liep echt geweldig. De mensen waren heel enthousiast. En krasten vaak meerdere varkentjes.. We kregen vaak te horen: dat mensen het een hele leuke actie vonden, omdat het een keer iets anders was, dan altijd maar lootjes kopen of zo. En in zeer korte tijd hadden we erg veel geld op gehaald. Dus wij waren erg blij en de mensen ook!! Dus dit was zeker een zeer geslaagde actie.

D. Lips
Majorettenvereniging Les Fleurs


De actie die wij gevoerd hebben is goed bevallen, we hebben dit niet grootschalig opgezet maar wel succesvol, we hebben van de opbrengst iets extra's kunnen doen in de vakantie van de minima in de vorm van een Bingo, zowel voor de kinderen als de ouderen.
J. Weller
Stichting te Vlissingen


Onze steun actie is voor 100% geslaagd. Alle 125 boekjes zijn vlot verkocht.
Fantastisch !!

A.Aarts
Atletiek en Trimvereniging ATV Scorpio


Onze ervaring met de actie (s)teun is positief. Wij kunnen andere verenigingen dan ook het advies geven om zeker deze actie een keer te proberen.

A. Brommer
Secretaris
Majorettenvereniging Majofique


"Wij hebben de boekjes gebruikt om geld in te zamelen voor nieuw jeugdmateriaal voor onze korfbalvereniging. Onze ervaring met de boekjes is zeer positief, tot onze verbazing. We hebben er voor het eerst mee gewerkt. We hebben wel eerdere acties gehad om geld in te zamelen, maar met de boekjes (s)teun ging dit vele malen makkelijker, beter en het was voor het publiek aantrekkelijker. Je hebt iets in handen om te showen. Het sponseren van een bedrag voor kortingsbonnen, maakt de drempel om mee te doen lager. Ook de naam van de organisatie / vereniging en de titel van de actie op de omslag, geeft het een professionele uitstraling. De service dat opnieuw kortingsbonnen kunnen worden opgevraagd voor boekjes die over zijn, maar waarvan de kortingsbonnen verlopen zijn, is erg klant vriendelijk. Wij hebben er veel geld mee opgehaald, het grootste deel van onze inkomsten waar we zeer blij mee zijn en waar we veel mooie nieuwe aankopen van hebben kunnen doen. Wij zijn zeer enthousiast over de actie en zullen daarom ook dit jaar deze actiemethode gaan gebruiken. Wij zullen binnenkort weer een bestelling voor een hoop boekjes doen. Wij zijn erg gelukkig met de dienst van jullie bedrijf en zijn blij dat wij deze methode hebben ontdekt."

P. Hu
Penningmeester van de Activiteiten Commissie
Korfbalvereniging Minerva (nu Koveni)


Onze (s)teunactie is goed verlopen, we hebben zelfs op onze website een kort stukje geschreven erover. We hebben nu nog maar twee boekjes over. We gaan er gewoon mee verder, want de enthousiaste reacties van mensen zijn echt wel de moeite waard.

S. van Bodegom
Levende Geschiedenis Groep Tjürsläkter


In april zijn we gestart met de Steun aktie. De aktie is inmiddels afgelopen en we hebben een rendement gehad van 85%. Met dit resultaat zijn we tevreden. De aktie is goed ontvangen bij de jeugd die er mee moest "leuren" maar ook bij de "sponsors".

H. Peukens
Scouting St. Lucia Simpelveld


Bereken je opbrengst

Ja, ik wil fondsen werven!
Voorbeeld boekje Stichting00.jpg
Voorbeeld boekje School00.jpg
Voorbeeld boekje Basic00.jpg
Voorbeeld boekje Koor00.jpg
Voorbeeld boekje Kerk00.jpg
Voorbeeld boekje Basic00.jpg
Voorbeeld boekje Voetbal00.jpg
Voorbeeld boekje Scouting00.jpg

Gratis infopakket!

Vraag een informatiepakket aan.
Inclusief voorbeeld (s)teunboekje.

Ja, stuur mij een gratis infopakket!

Wat anderen vinden

"Onze (s)teunactie is voor 100% geslaagd. Alle 125 boekjes zijn vlot leeg gekrast. Fantastisch!"
A.Aarts / Atletiek en Trimvereniging Scorpio
"Ik vind het een super actie!! Brengt veel geld op en dat hebben we nodig! Mijn cijfer voor deze actie is een 9!"
Margo G. Schellingerhout / Interkerkelijk Koor Bodegraven
"De steunactie van ons gaat geweldig! De meeste jongens vinden het leuk om te doen en sommigen waren in een middag klaar."
T. Hermie / FC De Bilt
"De actie (s)teun is ons zeer goed bevallen. We zijn zeer tevreden met het resultaat en jullie fantastische service! Ga zo door!"
D. Egbertsen / Stichting EduCare
"Voor de tweede maal deze SUPER-aktie gevoerd. Hij is leuk en spreekt mensen aan."
H Biermans / Stichting Bantu Anak Anak
"Wij hebben de (s)teunactie als een heel positief iets gezien. Iedereen vond het heel duidelijk en simpel."
Carol Bosland / Avant Courir Winter Guard
"In korte tijd met weinig middelen een flink bedrag aan sponsorgeld bij elkaar gekregen met de actie (s)teun. TOP!!"
A. Kits / Chr. Muziekvereniging Harmonie, Leek
"Wij hebben met plezier gewerkt met de steunboekjes. Totale opbrengst 2.800 euro!"
H. Karsmakers / Harmonie Juliana, Waalre
"Het is een mooie, eenvoudige en snelle manier om extra geld binnen te halen voor je vereniging."
Walther van Berkel / Geeracker Goirle
"De steunactie is uitermate goed ontvangen met het gewenste resultaat"
Sjaak van Dongen / DIEREN4U
"top snel binnen en je haalt er leuk geld mee binnen"
Bianca Bleijenberg / Bleijenberg's Caballitos
"Uitstekende ervaring, leuk project!"
Harold Robles / Stichting Vrienden van de Health Promoters
"Meer dan geweldig!!"
Peter Overduin / Inspire2liveMusic
"Leuke actie die snel voor een positief resultaat zorgt. Top!"
Natasja Bekker-Kivit / HV Sittardia
"Een eenvoudige manier om geld in te zamelen."
Middelbare school Prakticon
"Prima en laagdrempelige actie waarbij je niet te veel vraagt van mensen. Erg simpel om geld voor goede doelen mee binnen te halen."
Kasper Olimulder / SamenLoop voor Hoop
"Het systeem werkt fantastisch! "
Denise Heintjes / Run For Kika Marathon
"Eenvoudige en snelle manier om een sponsor actie op te zetten. Kleine bedragen dus ook lage drempel om in te zetten."
Boudewijn Arends / Alcipel mo17-1
"Mooie investering met een gegarandeerde winst. Ook het bedrukken na overleg schitterend van kwaliteit."
Dansstudio KP - Spijkenisse
"Het was een geweldige ervaring. de mensen om mijn heen vonden het erg leuk om meer vakjes te krassen."
Naomi Bottenheft / Dream4Kids
"Het was een geweldige ervaring. de mensen om mijn heen vonden het erg leuk om meer vakjes te krassen."
Naomi Bottenheft / Dream4Kids